Krystallerne

SPIRITUEL KRYSTALENERGI

Igennem årtusinder har krystaller været brugt til at give balance og healing. Krystaller har ekstremt høje vibrationer, der hæver din bevidsthed og åbner til kommunikation. De fine vibrationer påvirker de fysiske, følelsesmæssige og åndelige niveauer af tilværelsen. De bringer balance i det biomagnetiske felt, der omgiver kroppen og åbner døren til spirituel forståelse.
Mærk efter, når du vælger dit smykke, så du får mest muligt glæde af krystallens power. Det sker, når dine øreringe, armbånd eller halskæde kommer i kontakt med kroppens egne energier og påvirker dem med masser af opløftende krystalenergi.

KRYSTALLERNES HISTORIE

Krystaller er jordens DNA. De blev skabt, da jorden blev dannet og ændrer sig stadig i takt med, at planeten forandres. Krystaller rummer optegnelser af jordens udvikling gennem millioner af år og bærer en uslettelig erindring om de fantastiske kræfter, der formede dem.
Nogle har været udsat for et enormt tryk, andre voksede i kamre dybt under jorden, blev formet i lag eller dryppet til verden. Uanset hvilken form de har, kan krystallernes struktur absorbere, konversere, fokusere og udsende en stærk, powerfuld energi – som en gave til os.
^